Bedrijfsvoorstelling

 

FB Interieur werd in 1992 gestart door zaakvoerder Freddy Van Severen, nadat hij 14 jaar ervaring opgedaan had in loondienst. De zaak was aanvankelijk gevestigd in de Manegemstraat te Izegem. Na enige tijd maakte uitbreiding een verhuis noodzakelijk naar de huidige atelier in de Koning Boudewijnstraat 6.

FB Interieur werkt voor een divers klantenpubliek : zowel, particulieren, winkels, zelfstandigen als bedrijven doen een beroep op onze diensten.

In de opstartfase werden enkel schilderwerken verricht, maar de zaak evolueerde al snel naar een ruimere dienstverlening.

Hierdoor kunnen wij u zeer diverse afwerkingen aanbieden, inclusief renovatie van houten vloeren, ramen, trappen, plaatsen van vloerbekleding, aanpassingen van electriciteitspunten, schrijnwerk, etc…

Via vaste samenwerkingsverbanden met andere bedrijven kunnen wij u ook uw volledig renovatieproject aannemen, inclusief kleur- en stijladvies, volledige interieurinrichting zoals meubilair en gordijnen. Hierbij treden wij op als uw aanspreekpunt en zorgen voor een piekfijne afwerking van uw project.

Interesse ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Om het even voor welke stijl u kiest, modern, klassiek, minimalistisch of barok : voor ons is elke opdracht een erezaak, die we met de grootste aandacht voor kwaliteit en betaalbare prijzen vervullen.